Referenties van onze klanten:Boekhoudbedrijf voor MKB verzorgt onze boekhouding snel en accuraat. Door de geautomatiseerde administratie middels Reeleezee hebben wij altijd, overal en realtime inzicht in onze financiële situatie. Bij eventuele vragen staan de medewerkers ons snel en kundig te woord. Kortom, alles wat wij nodig hebben voor onze administratie waarbij onze eigen inspanning zeer beperkt is. Dat is wat een ondernemer wil.

Victor van Dinten, Sales Strategist


Steven de Bruijn

Boekhouding wordt accuraat en snel opgepakt. Bij vragen krijg je snel en deskundig antwoord. Fijn dat iemand je boekhouding zo uit handen kan nemen en je ook scherp houdt bij bepaalde declaraties.

Steven de Bruijn, eigenaar


Copernicus Holding B.V.

Rien is een moderne en nauwkeurige boekhouder die zijn werk goed doet. Ik heb een lastige administratie met verschillende bankrekeningen, credit cards en paypal rekeningen. Met Rien hebben we hier een mooie semi-geautomatiseerde structuur voor kunnen bouwen.

Ik heb meerdere mensen aangeraden hun boekhouding bij Rien's "Boekhoudbedrijf voor MKB" te doen. Voor mij doet hij de administratie van 3 BV's en van die van een compagnon en van mijn vrouw.

Ik kan Rien zeker aanraden, of je nu beginnend ondernemer bent of al een tijd bezig bent.


Lennart Hiemstra, eigenaar

Verduin HR

Als startend ondernemer besloot ik direct mijn administratie niet zelf te doen, maar uit te besteden. Via Social Media kwam ik weer in contact met Rien van der Wilt, hij is een ex-collega van ING en is mede-hardloper. Rien bleek met Liesbeth Kroos een paar maanden daarvoor te zijn gestart met Boekhoudbedrijf voor MKB. De prijs voor de administratieve verlichting was en is het me meer dan waard. Ik ben een heel tevreden klant. Liesbeth en Rien hebben kennis van zaken en geven ook vaak goede tips. En het belangrijkste is dat ik me geen zorgen hoef te maken over mijn administratie en de daarmee samenhangende zaken zoals BTW-betaling, inkomstenbelasting e.d.

Rita Verduin, eigenaar


Kees van Pelt.com

De meerwaarde voor mij van Boekhoudbedrijf voor MKB is dat er pro-actief wordt meegedacht. Er wordt niet alleen antwoord gegeven op vragen van mij, maar ik krijg tips, vragen en adviezen van hen. Hierdoor wordt ik ook weer aan het denken gezet. Door deze manier van samenwerken kan ik weloverwogen keuzes maken.

Ook de snelheid van werken en adequate communicatie ervaar ik als heel positief.

Kees van Pelt, eigenaar