Administratiekantoor in Utrecht voor meer tijd en meer geld

Administratiekantoor in Utrecht voor meer tijd en meer geld

Administratiekantoor Utrecht

Wil je meer winst maken en wil je minder tijd kwijt aan je boekhouding? En ben je op zoek naar een administratiekantoor in Utrecht? Dan is uitbesteden van jouw administratie een goede oplossing. Wij helpen je voorruit in 3 stappen.

1. Een boekhouding die nauwelijks tijd kost

De boekhouding is de basis en daarom belangrijk. De gemiddelde ondernemer is 2 dagen per maand kwijt aan zijn administratie. Wij van administratiekantoor Utrecht vragen van jou 30 minuten per week.


Wij helpen je met de inrichting van gewoonten, processen en systemen. De boekhouding wordt dan een wekelijkse gewoonte die weinig tijd en energie kost. Dit bereiken we door:

 • Voortdurend bijwerken van jouw online boekhouding
 • Gebruik van geautomatiseerde koppelingen met bankrekeningen, automatisch boeken van facturen, scannen van facturen met slimme apps en betalingen automatisch aanmaken vanuit de boekhouding.
 • Inrichten van heldere processen die consistent uitgevoerd worden.

2. Meer winst door het maken van een winstplan (optioneel)

Binnen ons administratiekantoor in Utrecht vinden we voldoende winst belangrijk. Daarom moet de boekhouding goed geregeld zijn, dat is de basis.

Maar de boekhouding geeft alleen informatie over het verleden. Wij kijken vooral naar de toekomst om meer winst te maken, echt geld. Daarvoor gaan we samen met jou de doelen die jij wil bereiken met je onderneming concreet maken: vertalen in omzet, kosten, belastingen, salaris en winst (na uitbetaling van salaris).

Dat doen we door met jou in gesprek te gaan  over bijvoorbeeld:

 • Wat wil je bereiken over 3-5 jaar?
 • Wat verwacht je aan omzet komend jaar?
 • Welke hulpmiddelen zijn nodig om die omzet te bereiken en hoeveel geld is daarvoor nodig?
 • Welk netto maandsalaris wil jij verdienen? Enz.

Het resultaat is een winstplan. Dat maakt duidelijk of jouw ambities haalbaar zijn. Dit klinkt misschien ingewikkeld, maar dat is het niet. Alle grote bedrijven hebben een winstplan. Dat heet dan anders en door de omvang is het veel ingewikkelder.  

Een winstplan is belangrijk, het geeft focus en het helpt je bij het maken van keuzes. En die zaken gaan leiden tot meer winst.

3. Altijd genoeg geld door goed beheer van je geld (optioneel)

Geld verdienen gaat niet al vanzelf. Goed omgaan met geld is nog veel moelijker. Door jouw winstplan met de beoogde cijfers voor omzet, kosten, belastingen, salaris en winst is glashelder waar je naartoe wil. En het is een supereenvoudige basis met slechts 5 rubrieken.

Wij rapporteren jou maandelijks over de werkelijke cijfers t.o.v. de beoogde cijfers voor die 5 rubrieken. Omdat het zo’n eenvoudig schema is, kijk jij hier veel beter naar dan naar de jaarrekening met alleen cijfers uit het verleden. Het leidt er ook toe dat jij veel meer gaat sturen op omzet en kosten.

Waarom kiezen voor ons administratiekantoor in Utrecht?

 • Een online boekhouding van 30 minuten per week
 • 24/7 inzicht in je cijfers via drilldown overzichten
 • Onbeperkt vragen stellen
 • Snel antwoord via email, telefoon en videoverbinding
 • Actueel overzicht openstaande facturen
 • Inkoopfacturen fotograferen, versturen, klaar
 • Verkoopfacturen met eigen achtergrond en logo
 • Vaste maandtarieven (geen uurtje-factuurtje)
 • Meer winst door winstplan
 • Altijd genoeg geld door goed beheer van je geld

De voordelen van administratiekantoor Utrecht

Nooit meer een bon kwijt

Het bijhouden van je administratie wordt een stuk eenvoudiger. Bonnetjes en inkoopfacturen fotografeer je met je smartfoon en die worden vervolgens met één klik naar jouw administratie gestuurd.  Zo raak je nooit meer bonnetjes kwijt. En je hebt altijd een goed overzicht van je uitgaven.

Verkoopfacturen 

De automatisering passen we natuurlijk ook toe op de verkoopfacturen van jouw onderneming. Als je onze factuurmodule gebruikt worden jouw verkoopfacturen automatisch geboekt.

Altijd inzicht in je cijfers

Als administratiekantoor in Utrecht werken we volledig online. Locatie speelt daarom geen rol. Via een internetverbinding heb je altijd inzicht in je administratie. Vanaf globaal niveau tot op niveau van individuele facturen via doorklikken.

Minder slecht betalende klanten

Meestal kunnen we jouw betaalrekening automatisch koppelen met de boekhouding. Zo zijn je betaalgegevens altijd actueel. Daardoor heb je altijd inzicht in de facturen die nog niet betaald zijn.

Digitaal archief

Alle facturen worden ingelezen en gekoppeld aan de boekingen. Op die manier bouw jij een volledig digitaal archief op van al je facturen (en na vertrek bij ons houd je 7 jaar lang toegang tegen een bescheiden bedrag.

Advies van een expert


Heb je ergens vragen over of kun je wel een goed advies gebruiken? Ook dan staan we als administratiekantoor in Utrecht graag voor je klaar. Je kunt ons onbeperkt vragen stellen via bezoek, telefoon, mail en videoverbinding. Zonder extra kosten en snel antwoord op je vragen.

Actuele jaarrekening


Uiteraard maken we een jaarrekening volgens in Nederland aanvaarde grondslagen. Maar die jaarrekening krijg je pas enige maanden na afloop van het boekjaar.

Je hebt echter voortdurend online inzage in de Winst- & Verliesrekening en balans per vandaag. Geen oude cijfers van vorig jaar, maar actuele cijfers!

Bespreken van financiƫle en fiscale aandachtspunten

Aan de hand van de jaarrekening en belastingaangifte bespreken we jaarlijks de financiële en fiscale aandachtspunten. En als we tussentijds zaken zien waarmee jij je voordeel kan doen, melden we dat direct.

En maak je gebruik van ons winstplan, dan is er maandelijks aandacht voor de financiën.

100% fiscaal proof


We verzorgen de aangiften btw, loonbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Daarbij passen we uiteraard alle aftrekposten toe. 

Zonder jouw toestemming betreden we niet het grijze gebied van de belastingregels. Zo krijg je nooit onverwachts een naheffing over wel 5 jaar terug.

Salarisadministratie

Wij melden je aan als werkgever, zorgen uiteraard voor een foutloze salarisberekening en een tijdige aangifte loonheffingen.Vaste maandtarieven

Een vast bedrag voor een abonnement waarin alle normale werkzaamheden zijn inbegrepen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Op onze tarieven pagina vindt je een overzicht van de diensten die buiten ons abonnement vallen.

Kies voor ons administratiekantoor in Utrecht voor meer tijd en meer geld