Boekhouder in Utrecht nodig? Kies voor Boekhoudbedrijf voor MKB

Boekhouder in Utrecht nodig? Kies voor Boekhoudbedrijf voor MKB

Heb jij een betrokken boekhouder in Utrecht nodig?

Een boekhouder van Boekhoudbedrijf voor MKB in Utrecht is echt wat voor jou als je de administratie op orde wil hebben en als je regelmatig loopt met vragen als:

 • Hoeveel verkoopfacturen staan er nog open?
 • Is de rechtsvorm van mijn onderneming nog wel optimaal?
 • Heb ik al antwoord van mijn boekhouder op die vraag van 3 weken geleden?
 • Moet ik nu investeren of volgend jaar?

Je hebt geen zin in het bijwerken van je boekhouding:

 1. Je boekhouding vraagt veel meer tijd dan je lief is.
 2. Je administratie is onoverzichtelijk.
 3. Je wordt geïrriteerd van die PayPal overzichten.
 4. Het kost je veel tijd om alle facturen en bonnetjes te verzamelen.
 5. Je wil deze tijd veel liever besteden aan het uitbouwen van je bedrijf.

Met als gevolg:

 1. Je gaat vrijwel nooit meer sporten met je vrienden.
 2. Je sociale relaties staan onder druk door gebrek aan tijd.
 3. Je hebt onvoldoende inzicht in je financiële positie.

Op zoek naar een boekhouder in Utrecht die jou dit werk uit handen neemt?

Kies voor een boekhouder van Boekhoudbedrijf voor MKB in Utrecht voor veel gemak en tijdwinst 

Als jij je boekhouding aan ons uitbesteedt:

 • is je administratie uitstekend geregeld,
 • worden jouw belastingenaangiften foutloos ingediend,
 • ervaar je de tijdwinst van online boekhouden,
 • betaal je een voordelig maandtarief.

Vragen aan deze boekhouder in Utrecht

Hoe weet ik dat jullie betrouwbaar zijn?

Een goede vraag, want je geeft niet zomaar al je gegevens aan een willekeurige boekhouder. Wij zijn buitengewoon betrouwbaar……… Maar geen idee hoe we dat duidelijk moeten maken. Wellicht met 100+ tevreden klanten?

Betaal ik niet teveel?

Ongetwijfeld kun je wel ergens voor minder geld terecht. Onze tarieven bepalen we door een schatting te maken van de hoeveelheid werk bij een normale administratie. En als online boekhouder in Utrecht werken we erg efficiënt door zoveel mogelijk te automatiseren. Binnen die randvoorwaarden bepalen we een prijs.

Ik heb gehoord dat overstappen ingewikkeld is?

Onjuist, overstappen is eenvoudig. Neem contact met ons op voor kennismaking. Als we het eens worden, richten we binnen één dag jouw administratie in. Daarna kan je starten.

De meest actuele jaarrekening van je huidige boekhouder is het vertrekpunt. En is die nog niet gereed? Je kan toch starten. Zodra die jaarrekening gereed is, verwerken we die gegevens.

Zijn jullie deskundig genoeg voor mijn bedrijf?

Onze klanten werken vanuit een eenmanszaak, vof, BV of stichting. Wij helpen hen met allerlei vragen op financieel en fiscaal gebied. En soms krijgen we een vraag waarop we het antwoord niet weten. Dan vallen we terug op specialisten in ons netwerk..

Kan ik jullie bezoeken voor een advies gesprek?

Je kunt ons altijd bezoeken voor een persoonlijk gesprek. Er is wel een praktisch probleem. Onze klanten wonen over heel Nederland verspreid. En als je ver weg woont, is de reistijd wel een issue. Daarom doen we veel overleg via skype, telefoon en mail. Milieuvriendelijk en efficiënt.
Uiteraard adviseren we jou, niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd. Daarom nemen we een paar keer per jaar jouw administratie door om te zien of we zaken kunnen verbeteren.

Deze boekhouder in Utrecht inschakelen?

Als wij je boekhouding doen heeft dat veel voordelen

Veel tijdwinst

JAls eigenaar van een bedrijf komt er veel op je af: indienen van belastingaangiften, versturen van facturen en het overzichtelijk houden van betaalde en onbetaalde facturen. 

Na werktijd ben je druk met het verzamelen van bonnen en het berekenen van het juiste Btw-tarief. Als je jouw boekhouding aan ons uitbesteed, heb je hier vrijwel geen omkijken meer naar.

Lucratief

Door zelf gedeeltelijk je boekhouding te doen, bespaar je kosten. Maar is dit wel zo lucratief? Waarschijnlijk zou je veel meer verdienen als je deze tijd kon besteden aan de groei van jouw bedrijf, want daarin ben je veel beter dan in boekhouden. Overweeg daarom om een boekhouder in Utrecht in te schakelen.aandacht en brede service

Bij ons geniet je de persoonlijke aandacht en scherpe tarieven van een klein kantoor. Tegelijkertijd mag je rekenen op de expertise en brede service van een grote organisatie. Hiervoor hebben we een samenwerkings-verband met de Zirkzee Groep (een kantoor met ongeveer 100 medewerkers).Altijd inzicht in je cijfers

Onze full-service zorgt ervoor dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het inzichtelijk houden van de in- en verkoopfacturen, openstaande facturen, het opstellen van de jaarrekening of het tijdig verzorgen van de belastingaangiften. Doordat wij volledig online werken, heb je altijd inzicht in je cijfers. Locatie speelt geen rol.

Debiteurenbeheer

Ben je op zoek naar een boekhouder in Utrecht die jou helpt met het debiteurenbeheer? Meestal kan jouw zakelijke betaalrekening gekoppeld worden aan de boekhouding. De betalingstransacties komen daardoor dagelijks in de boekhouding terecht. Zo heb je voortdurend goed inzicht in de klanten die jouw factuur nog niet betaald hebben.

Advies van een expert

JHeb je ergens vragen over of kun je wel een goed advies gebruiken? Ook dan staan we als boekhouder in Utrecht graag voor je klaar. Je kunt ons onbeperkt vragen stellen via bezoek, telefoon, mail en videoverbinding. Zonder extra kosten en snel antwoord op je vragen.Actuele cijfers

De inkoop- en verkoopfacturen die jij instuurt, worden door ons meestal binnen 48 uur verwerkt. En omdat Je voortdurend online inzage in de Winst- & Verliesrekening en balans per vandaag hebt, beschik je altijd over actuele gegevens. Zo dragen we als boekhouder pas echt bij aan jouw bedrijfsvoering. Geen oude cijfers van vorig jaar, maar actuele cijfers!

Bespreken fiscale aandachtspunten

Een vast maandbedrag voor de beste kwaliteit. Alles zit in je abonnement inbegrepen van invoer van facturen tot jaarrekening en belastingaangiften. Geen “uurtje-factuurtje” dus je weet 100% waar je aan toe bent. Zie onze scherpe tarieven.

Wil jij je boekhouding uit handen geven aan deze boekhouder in Utrecht?