Gegevens aanleveren voor de btw aangifte

Aanleveren gegevens bij volledig uitbesteden

Deze documenten ontvangen wij graag als pdf op het emailadres van jouw factuurinbox, maximaal 5 MB aan bijlagen per mail:  …..@factuurinbox.reeleezee.nl,

  • Alle inkoopfacturen die je zelf hebt ontvangen. Dat zijn dus alle kosten die je zelf hebt gemaakt voor je bedrijf. Of deze al betaald zijn is niet van belang.
  • Alle inkoopfacturen die je zelf moet downloaden. Bij steeds meer (grote) bedrijven worden de facturen niet meer toegezonden en per automatische incasso betaald. Deze moet je zelf downloaden van hun website en aan ons aanleveren (bijv.: KPN, Ziggo, MKB Brandstof, Telfort). Je kunt deze websites koppelen aan je administratie. Daarna worden de facturen automatisch naar jouw administratie gestuurd, vraag het ons.
  • Alle bonnetjes van kantoorboekhandel, treinkaartjes, etc.

Verkoopfacturen

Verkoopfacturen ontvangen wij graag in pdf vorm in onze mailbox: info@oneline4mkb.nl

Het betreft alle verkoopfacturen die je aan je klanten hebt verzonden. Als je gebruik maakt van de factuurmodule in Reeleezee, staan deze automatisch in de administratie en dan behoef je ze niet op te sturen.


Factuurdatum

Let op: bij facturen is de datum op de factuur ('factuurdatum') belangrijk. De datum van betaling door jou of  je klant is onbelangrijk. Alle facturen met een factuurdatum tot en met de laatste dag van de btw-periode moet je inzenden.

Bijvoorbeeld: Je controleert of je alles hebt aangeleverd voor de BTW-aangifte over het 3e kwartaal. De laatste dag van het 3e kwartaal is 30 september, dus alle in- en verkoopfacturen tot en met factuurdatum 30 september moet je inzenden omstreeks 10 oktober.


Webshop

Als je een webshop heb, wil je dan in plaats van verkoopfacturen een orderbestand aanleveren over betreffende kwartaal. Het orderbestand graag in de vrom van een Excel of CSV bestand.


Bankmutaties, credit card mutaties, PayPal, enz.

Deze mutaties gebruiken wij om te controleren of je geen facturen bent vergeten op te sturen.

Je bankafschriften zijn in de meeste gevallen al automatisch gekoppeld aan Reeleezee. In dat geval hoef je niets op te sturen. In andere gevallen ontvangen we graag  een download van de mutaties in MT940 format.

Alle zakelijke creditcardafschriften, PayPal mutaties, enz. in de vorm van een Excel of csv bestand.

 

Tip: Download de app Scan2 Reeleezee

Scan2 Rlz is een kleine en slimme scanner app. Maak een foto van je inkoopfactuur of aankoopbon, druk op “gebruik” en de factuur/bon wordt automatisch naar je factuurinbox gemaild. Vooraf wel éénmalig het eerste deel van de email van je factuurinbox invoeren. Niet gebruiken voor je verkoopfacturen!


terug naar hoofdmenu

 

Heb je een andere vraag?

Neem contact op.