Reeleezee koppeling met banken en leveranciers

Met Banken

Steeds meer banken bieden nu de mogelijkheid om jouw bankrekening rechtstreeks aan je Reeleezee administratie te koppelen. Op dit moment is het mogelijk met een zakelijke betaalrekening hebt van ING, RABO, ABNAMRO of KNAB.

Dagelijks worden alle mutaties automatisch in je boekhouding ingelezen. Makkelijk en 100% foutloos! Als jouw bank (nog) geen automatische koppeling ondersteunt, dan kunt je nog altijd gebruik maken van de importmogelijkheden in Reeleezee. In alle gevallen is handmatig overnemen van bankmutaties voorgoed verleden tijd.


Je activeert de koppeling van je betaalrekening met je Reeleezee boekhouding vanuit je online bankieren systeem. De instructie daarvoor vindt je door op internet te zoeken op bijvoorbeeld "ING koppelen aan Reeleezee". In plaats van ING kun je ook invullen RABO, ABNAMRO of KNAB. 

In Reeleezee zijn alle gegevens al ingevuld. De instructie op internet moet je dus uitsluitend volgen voor zover van toepassing op jouw systeem voor online bankieren. Je kunt niet de app op je telefoon gebruiken, je moet via de browser naar jouw systeem voor online bankieren gaan.


Jouw banksysteem vraagt op enig moment om in te loggen op Reeleezee. De inlogcodes zijn te vinden in de gedeelde map waarvan je een link hebt ontvangen. Je hebt uitsluitend toegang vanuit het emailadres waar je de link hebt ontvangen.

Met Leveranciers

Steeds meer leveranciers bieden hun facturen aan via hun website. Jij krijgt dan een account op hun website. Via die account krijg je onder meer toegang tot hun facturen voor jou.

Als je inlogt in jouw Reeleezee boekhouding kun nagaan of koppeling met jouw leverancier mogelijk is. Vervolgens log je vanuit Reeleezee in op jouw account bij betreffende leverancier en met een muisklik is de koppeling gelegd. Vervolgens wordt iedere nieuwe factuur van jouw leverancier automatisch in jouw boekhouding gezet.

Heb je een andere vraag?

Neem contact op.