Administratiekantoor in Bodegraven; meer tijd en meer winst

Zoek je een administratiekantoor in Bodegraven of omgeving? En ben jij een ondernemer die:

 1. vaak twijfelt of je alle aftrekposten wel benut?
 2. regelmatig verrast wordt door het hoge bedrag van je laatste btw aangifte?
 3. onvoldoende inzicht heeft in je openstaande facturen?
 4. het bijwerken van je administratie uitstelt?
 5. ontevreden is over de winst van je bedrijf?

Zo zorgen wij voor meer tijd en meer winst:

Wij bieden je maximaal gemak door gebruik van de modernste online systemen. Nadat wij jouw administratie hebben ingericht, helpen we je met de implementatie van processen en gewoontes. De boekhouding wordt dan een wekelijkse gewoonte die ongeveer een half uur per week kost.


Die boekhouding is de basis. Vervolgens gaan we je helpen om meer winst te maken, echt geld. Want in ons administratiekantoor in Bodegraven vinden we dat een bedrijf een gezonde winst moet maken. Dat doen we door het maken van een winstplan. In het winstplan vertalen we jouw ambities met je onderneming in cijfers voor omzet, kosten, jouw salaris, belastingen en winst. Dat is een supereenvoudig overzicht met slechts 5 rubrieken. Dat geeft je meer focus en het helpt je bij het maken van financiële keuzes.

Voordelen van online administratiekantoor in Bodegraven

Ons administratiekantoor in Bodegraven werkt volledig online en dat heeft veel voordelen:

 • Een online boekhouding van 30 minuten per week
 • Overal en altijd inzicht in jouw cijfers via PC, tablet en smartfoon
 • Een volledig digitaal archief voor al je facturen, bewaard op de servers van gerenommeerde bedrijven
 • Gemak: factuur fotograferen, mailen, klaar! Zo raak je nooit meer een bonnetje kwijt
 • Snel antwoord op je vragen
 • Scherpe en vaste maandtarieven
 • Meer winst door winstplan

Heb jij een bedrijf in de buurt van Bodegraven en vind je het gemakkelijker om een map met facturen langs te brengen? Dat kan ook. Dan scannen wij jouw facturen.

Deskundige boekhouder voor je fiscale vraagstukken

Wij verzorgen jouw aangiften omzetbelasting (btw), inkomstenbelasting, loonbelasting en vennootschapsbelasting. Maar nog belangrijker is dat we je advies geven over de ondernemingsvorm en fiscale faciliteiten: meewerkaftrek, arbeidsbeloning, investeringsaftrek, zelfstandigenaftrek, gebruikelijk loon uit BV en nog veel meer!

Als wij denken dat jij door bepaalde transacties op een ander tijdstip te doen, fiscale kortingsregelingen kunt benutten, zullen wij je daar ongevraagd advies over geven. Dat is immers een van de redenen waarom jij je administratie uitbesteedt!

Transparant administratiekantoor Bodegraven

Een administratiekantoor huur je in - uiteraard - voor de boekhouding. Maar er zijn veel verschillen in de manier waarop administratiekantoren werken.

Wij richten ons op automatisering en standaardisatie en wij besteden veel tijd aan het goed inrichten van onze werkprocessen. Hierdoor werken wij efficiënter dan gemiddeld. Dat vind je terug in onze scherpe tarieven.

Ons administratiekantoor in Bodegraven werkt niet op basis van “uurtje factuurtje”, want dan weet jij nog steeds niet wat je moet gaan betalen. Door onze aanpak kunnen wij vaste maandtarieven bieden, zodat je van te voren weet wat de kosten van jouw boekhouding zijn.

Mijn boekhouder zegt dat overstappen lastig is

Lastig? Nee hoor, overstappen naar ons administratiekantoor is erg gemakkelijk. We maken een afspraak en we kijken of we willen samenwerken. Als we dat willen, gaat het snel.

Binnen één dag richten we je online administratie in en koppelen die aan je zakelijke betaalrekening. Daarna kun je beginnen. De laatste jaarrekening van je vorige boekhouder is ons startpunt.

Is die jaarrekening nog niet gereed? Dan kun je toch starten. Zodra die jaarrekening gereed is, nemen we de gegevens over.

GeĆÆnteresseerd in ons administratiekantoor in Bodegraven?

Bent je benieuwd wat ons administratiekantoor in Bodegraven voor je kan betekenen? Mail ons, bel ons of bezoek ons. Vind je het makkelijker als wij contact met jou opnemen? Vul dan hieronder je gegevens in.


* verplichte invulvelden