Speciaal aanbod voor starters

Herken je dit? Onlangs gestart als ondernemer. En dat bevalt prima. Maar iedere keer opnieuw die klus om je administratie en financiën bij te werken. Je ziet er als een berg tegenop. Niet vanwege die relatief eenvoudige administratie, maar ......


Je bent hééél vééél tijd kwijt met zoeken, want:

 • je kent de regels niet goed genoeg,
 • je hebt er niet echt verstand van,
 • je weet niet precies hoe het moet,
 • je hebt financiële en fiscale vragen,
 • je bent bang dat je fouten maakt,
 • je wil geen aftrekposten mislopen, maar je wil ook geen naheffingen met boetes.


Met als gevolg:

 1. je doet ’s avonds op de bank je administratie als je partner naar de sportschool is,
 2. je hebt geen tijd om je kinderen naar de vereniging te brengen,
 3. je besteed te weinig tijd aan belangrijke zaken,
 4. je vrienden op de sportvereniging spreek je steeds minder.

Het liefst zou je jouw administratie en belastingen volledig uit handen geven. Maar, ………dat is in deze fase van je bedrijf te duur.

De oplossing is eenvoudig

Vraag onze gratis boekhoudsjabloon aan en verzorg daarmee de administratie van je facturen en je btw-aangifte. Wij doen de rest. En je kunt ons onbeperkt vragen stellen voor een scherp tarief van €59 per maand.


Met dit abonnement sta je er niet meer alleen voor, loop je nooit meer vast en krijg je snel antwoord op je vragen waardoor jij:

 • iedere maand veel meer vrije tijd hebt,
 • weer tijd hebt om te sporten,
 • je fiscale zaken prima op orde hebt,
 • je kinderen weer op tijd naar hun vereniging kunt brengen,
 • je aangiften tijdig en correct kunt inleveren.

Wij controleren aan het eind van het jaar de btw-aangiften, verzorgen de einde jaar correcties voor BTW en IB, de vaste activa administratie, de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting.

Hoe werkt dit abonnement?

Werken met onze gratis boekhoudsjabloon

In deze Excel-sjabloon voer je de gegevens in van je facturen, bonnetjes, treinkaartjes, enz. Dat is alles! Daarmee wordt automatisch de btw berekend en het resultaat (exclusief afschrijvingen en fiscale correcties).


Jaarrekening en aangifte IB

Na afloop van het jaar stuur je een copie van je administratie naar ons. Wij controleren de btw-aangiften, verzorgen de einde jaar correcties voor BTW en IB, de vaste activa administratie, de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting.


Financiële en fiscale vragen

Als ondernemer krijg je te maken met veel financiële en fiscale zaken. Je wil een investering doen maar je weet niet of de timing van belang is. Of je wil weten of een toevoeging aan je oudedagsreserve wel verstandig is. En nog veel meer.


Je kunt ons dan bellen, mailen of skypen om te vragen hoe het zit. Snel antwoord zonder dat je voor elke vraag een factuur krijgt.


Onbeperkt vragen stellen

Je kunt ons onbeperkt vragen stellen over boekhouding en (Nederlandse) belastingen. Je kunt ons ook laten kijken naar berekeningen. Die kunnen we controleren en ook daarover geven we advies.


Volledig online

We werken volledig online en daardoor in heel Nederland. Locatie speelt geen rol. Je kunt ons bereiken via telefoon, mail of skype. We reageren uiterlijk binnen 48 uur op je vraag maar bijna altijd sneller.


Vast tarief

Je betaalt een vast tarief per maand, geen uurtje-factuurtje dus je weet precies waar je aan toe bent. Die kosten factureren we per maand bij vooruitbetaling.

Je hebt nu natuurlijk de volgende vragen:

“Zijn ze wel deskundig?”

Bekijk de vele artikelen over allerlei onderwerpen op onze website. We hebben een uitstekende financiële en fiscale kennis. En soms stuiten we op een vraag waarvoor onze expertise onvoldoende is. Dat komt ook voor. Dan zoeken we dat uit of benaderen iemand uit ons netwerk.


“Bespaar ik echt zoveel tijd door met jullie te werken?”

Uit onderzoek blijkt dat een gemiddelde ondernemer uit het MKB 2 dagen per maand kwijt is aan administratieve en fiscale corvee. Dat is bijna 5 weken per jaar! Door dit abonnement ga je tijd besparen maar lang niet zoveel als bij volledig uitbesteden.


“Is dit niet te duur?”

Dit kost uiteraard geld maar is het duur? Je krijgt niet alleen meer vrije tijd. Je gaat meestal ook besparen op je belastingen, want wij kennen alle aftrekposten. Die besparingen zijn vaak hoger dan onze scherpe tarieven.


“Zitten er geen nadelen aan deze werkwijze?”

Ja zeker. Onze boekhoudsjabloon koppelt de facturen niet aan de mutaties op je zakelijke betaalrekening. Daardoor zie je niet of je een inkoopfactuur vergeet. En als je een inkoopfactuur vergeet, kost je dat geld.


Die controle moet je zelf doen. Daarom is deze werkwijze alleen geschikt zolang je administratie van bescheiden omvang is.


Wil jij ook tijd besparen en efficiënter werken?