Goede domeinnaam zoeken; welke fouten moet je vermijden?
12 juni 2014 
in Groei

Goede domeinnaam zoeken; welke fouten moet je vermijden?

Een goede domeinnaam kiezen is belangrijk. Het leidt tot meer bezoekers op je website. Iedere startende ondernemer moet een goede domeinnaam kiezen. Vaak is het vinden van een goede domeinnaam nog niet zo eenvoudig.

Wij als administratiekantoor hebben in het verleden geen goede domeinnaam gekozen. Door onhandig kiezen hebben we een aantal malen de handelsnaam moeten wijzigen. Het resultaat is nu dat handelsnaam en domeinnaam verschillend zijn.

Verandering van domeinnaam leek ons (te) veel werk. Uiteindelijk hebben we de oude domeinnaam gehandhaafd en de goede domeinnaam “boekhoudbedrijfvoormkb.nl” en “boekhoudbedrijf4mkb.nl” gekocht en doorgelinkt naar de oude domeinnaam.

Het bijgaande filmpje leert je waarop je moet letten om dit te vermijden en direct een goede domeinnaam te kiezen.

Over de schrijver
Rien van der Wilt studeerde wiskunde, economie en financial accounting. Hij is de oprichter van Boekhoudbedrijf voor MKB, een online administratiekantoor. Woonplaats maak dus niet uit. Een intake kan middels bezoek, maar als je ver weg woont is intake via telefoon of video verbinding handiger. Privé: echtgenoot, vader, opa, hardloper, skiër, vrijwilliger.
Reactie plaatsen